Under construction page in WP

 

O NAMA

Članstvom RH u EU otvaraju se beskrajne mogućnosti ekspanzije hrvatskih proizvodnih potencijala, baziranih istovremeno na tradiciji i inovaciji, prirodnim resursima i ljudskim potencijalima. Planskom i osmišljenom poslovnom strategijom, s posebnim naglaskom na mogućnost korištenja bespovratnih sredstava iz europskih fondova, svaki gospodarski subjekt može naći svoje mjesto na tržištu EU. 


Envicon d.o.o. je osnovano 2012. godine s ciljem pružanja usluga onim društvima koja su voljna i spremna pratiti suvremene gospodarske trendove u skladu s kohezijskom politikom EU, koja promiče podizanje konkurentnosti EU gospodarstva kroz smanjenje razlika u gospodarskom razvoju zemalja članica i regija u EU.
Naša misija: svojim dugogodišnjim iskustvom u internacionalnom poslovanju i povlačenju sredstava iz EU fondova, pridonijeti jačanju poslovne konkurentnosti hrvatskog poduzetništva na domaćem i inozemnim tržištima.

Naša vizija: kroz partnerske, „win-win” poslovne odnose biti prepoznatljiv i aktivan kreator stabilnog i ekološkog poslovnog okruženja u RH, privlačnog i domaćim i inozemnim investitorima.